Eeles Landström - Otsikkoeeles@landstrom.infotähtitaivas
Info
KirjatToreador
Tallenteet
Kriitikot
Linkit


Kirjaesittelyt

Elämäni otekorkeuksia
Kohti päämäärää
Tavoitteena kultamitali

Elämäni otekorkeuksia

Eeleksen värikkäät vaiheet johdattavat lukijan 1930-luvun hämäläismaisemista ja 1950-luvun Yhdysvalloista Suomen kautta vuosituhannen vaihteen Andalusiaan. 1950-luvun paras eurooppalainen seiväshyppääjä ponnisti aikoinaan myös politiikkaan ja eduskuntaan. Kirjassa piirtyvät mielenkiintoisella tavalla niin urheilun kuin politiikankin monet kasvot. Kansainvälisyys tuo oman arvokkaan lisänsä kerrontaan. Varsinkin vuodet Yhdysvalloissa ja kohtaamiset maailman urheiluvalioiden, mm. Jesse Owensin, kanssa luovat teoksesta myös urheiluhistoriallisesti kiinnostavan. - Aktiivisen työuran jälkeinen muutto Espanjaan merkitsi Eeles Landströmille pysähtymistä ja mahdollisuutta tarkastella elämää myös toisenlaisessa valossa.

Teos sisältää dokumentointia 1950-1980 -lukujen lehtikirjoituksista, yksityisen arkiston kirjeitä ja valokuvia vuosilta 1920-2000.

GA-EDITORIAL- Malaga 2002

1. painos myynnissä Espanjassa kesällä 2002, Suomessa ja USA:ssa syksyllä 2002.

2. painos ilmestynyt 04.11.2002.

Kirjan graafinen suunnittelu: Hannu Salonius.

Elämäni otekorkeuksia -teosta voitte tiedustella paikkakuntanne kirjakaupasta. Teosta välittää Suomessa Kirjavälitys Oy.
Tilaukset puh. (09) 8525 4200 tai kvtilaus@kirjavalitys.fi

Teosta välittää myös Akateeminen Kirjakauppa ja sen nettikauppa osoitteessa: www.akateeminen.comTavoitteena kultamitali

Eeles Landströmin edellinen romaani Kohti päämäärää tutustutti meidät nousevaan tähteen, Jukka Peltoseen. Nyt Landstrom jatkaa hänen tarinaansa. Tapaamme Jukan tovereineen matkalla Kaukoitään, Bangkokin olympialaisiin. Matkan kommellukset, hälisevät ihmismassat, ympärillä pyörivät reportterit ja lähestyvien kilpailujen kasvava jännitys, saavat vähitellen valtoihinsa rauhallisen Jukankin. Kaikki tämä on tarkasti kuvattu Landströmin rennolla tyylillä ja asiantuntemuksella.

OTAVA Keuruu 1974
1. painos loppuunmyyty
2. painos loppuunmyyty

Kirjan graafinen suunnittelu: Kari Piippo.


Kohti päämäärää

Seiväshypyn entinen Euroopan mestari ja Rooman kisojen pronssimitalimies kertoo tässä teoksessa määrätietoisen ja sitkeän urheilijanuorukaisen tarinan. Tekijä kertoo eloisasti ja aitoon sävyyn urheilijan kehityksestä ja ponnisteluista sekä tappioista ja voitoista taipaleella huippu-urheilijaksi. Eeles Landström tietää mistä puhuu ja hänen kirjansa sankari sopii esikuvaksi kaikille urheileville nuorukaisille.

Kohti päämäärää teos palkittiin Suomessa parhaana nuorisoromaanina vuonna 1966.

OTAVA Helsinki 1966
1. painos loppuunmyyty
2. painos loppuunmyyty

Kirjan graafinen suunnittelu: Markku Reunanen.

12.09.2008 Valokuvia lehdistön käyttöön 2008


>>Sivun alkuun

-----------------------------------------------------------------------------------

....

....